Viemärin aukaisu, huuhtelu ja kuvaus

Onko viemäri tukossa, tai olisiko korkea aika tarkistaa viemärin kunto sisältäpäin?

Tukkeutuneen viemärin aukaisu

 

Yrityksellämme on pieni viemärinaukaisulaite, joka toimii painevedellä. Tällä laitteella voi myös puhdistaa putkien sisäpintoja. Toimenpiteenä viemärin avaus on siisti ja nopea, eikä vahingoita putkia. Avauksen jälkeen voimme kuvata viemärin ja tarkistaa sen kunnon.

Viemäritukokset johtuvat useimmiten viemäriin ajan saatossa kertyneestä liasta ja rasvasta. Tukoksen syntyminen ei aina vaadi sopimattomien esineiden joutumista putkistoon. Tukkeumat ovat siis hyvin tavallisia, kun niiden muodostumiseen on ollut riittävästi aikaa. Ammattilaisen toteuttama viemärin avaus on turvallinen ratkaisu, huolimatta siitä kuinka pitkälle tukos on edennyt.

Kun viemärisi on tukossa, vältä suuremmat vesivahingot soittamalla heti päivystysnumeroomme:  045 2777 177

Viemärin kuvaus ehkäisee ja paljastaa ongelmia

 

Viemärikuvauksella tarkoitetaan tarkastustyötä, jolla voidaan selvittää viemäreiden ja putkiston kunto vaikeapääsyisemmissäkin kohteissa. Jos viemärissä tai putkistossa esiintyy jatkuvasti tukoksia, putkiston kuvaaminen auttaa selvittämään syyt tukosten taustalla. Viemärikuvaus säästää aikaa ja rahaa, kun putkiston kunto voidaan selvittää ilman purkutöitä.

Viemärit on järkevää tarkastuttaa myös uusissa taloissa, jotta vältytään ongelmilta tulevaisuudessa. Kuvauksella voidaan kartoittaa viemäreiden valmistuslaatu ja mahdolliset riskialueet.

Viemärin huuhtelu pidentää putkiston käyttöikää

 

Ajoissa tehty huuhtelu vähentää tukoksia ja pidentää putkiston käyttöikää. Viemärinhuuhtelu poistaa putken pintaan kertynyttä likaa. Likakertymät kasvavat ajan myötä ja lopulta aiheuttavat tukokset.

 

 

Viemärin aukaisu, huuhtelu ja kuvaus Putkipalvelu Vesimiehiltä

Putket vetävät huonosti tai haisevat pahalta? Kutsu Vesimiehet apuun! Palvelemme läpi viikon.