Putkiremontti Tampere ja koko Pirkanmaa

Toteutamme monipuolisia putkiremontteja kaikenlaisiin kohteisiin ja käyttötarpeisiin – pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Ammatilliseen osaamiseemme kuuluvat myös kokonaisvaltaiset putkisaneeraukset suuriinkin kohteisiin. Remontoimme tasapuolisen huolellisesti ja laadukkaasti niin mökit, omakotitalot ja liiketilat, kuin tehtaat, kerrostalot ja tuotantotilat.

Putkiremontin tai putkisaneerauksen tullessa ajankohtaiseksi hoidamme työn tottuneella otteella, tuloksena laadukas ja pitkäikäinen lopputulos. Kartoitamme aina remonttitarpeesi etukäteen sekä annamme sinulle asiantuntevan arvioin projektin suuruudesta ja kustannuksista. Neuvomme sinua mielellämme myös mahdollisissa lupa- ja vastuukysymyksissä.

Putkiremontit ammattitaidolla

Putkiremontit taloihin, asuntoihin ja mökille sekä erilaisiin yrityskohteisiin

Toteutamme perinteiset kotitalouksien putkiremontit tasapuolisesti sekä kerros- ja rivitaloasuntoihin, omakotitaloihin että mökkeihin. Remontoimme tottuneella otteella myös kaikki yritysten ja yhteisöjen toimitilojen, kuten kioskien, toimistojen ja muiden liiketilojen, putkistot.
Kartoitamme putkiston kunnon ja suunnittelemme putkiremontin laajuuden huolellisesti jo etukäteen, jotta remontti saadaan toteutettua sujuvasti ja kustannustehokkaasti. Pyrimme toteuttamaan remontit mahdollisimman vähän sinua vaivaten – siististi ja nopeasti.

Meillä on runsaasti kokemusta erilaajuisista putkiremonteista monenlaisissa kiinteistöissä. Voit aina luottaa laadukkaaseen työnjälkeemme ja siihen, että remontti toteutetaan sovitussa aikataulussa.

Älä epäröi kysyä, voimmeko remontoida sinun asuntosi putket. Neuvomme mielellämme lupa- ja vastuukysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Putkiremontti on sijoitus tulevaisuuteen

Putkiremontti on yksi tärkeimpiä kiinteistön korjauskohteita. Mitä pidempään putkistojen remonttia viivästyttää, sitä suurempi riski on haitallisiin vesivahinkoihin, jotka voivat jo pienissä määrin vaurioittaa rakenteita pysyvästi ja aiheuttaa sisäilmaongelmia, josta voi seurata vakaviakin terveysongelmia.

Putkiremontilla on myös positiivinen vaikutus kiinteistön myyntitilanteessa; putkiremontti kasvattaa kiinteistön arvoa ja usein myös nopeuttaa myyntiprosessia.

Putkiremontti on toimenpide, joka pidentää kiinteistön käyttöikää, varmistaa asukkailleen terveelliset asuinolosuhteet sekä nostaa kiinteistön arvoa.

Kokonaisvaltaiset putkisaneeraukset suuriinkin kohteisiin

Toteutamme myös putkisaneeraukset kaikenlaisiin kohteisiin ja käyttötarpeisiin. Toteutamme laadukkaat LVI-työt myös uudiskohteisiin.

Monesti saattaa olla kustannustehokkaampaa hoitaa koko putkisto kuntoon yhdellä saneerauksella. Emme kavahda suuriakaan saneerauskohteita, vaan toteutamme ammattitaidolla esimerkiksi kokonaisten kerrostalojen, tehtaiden ja tuotantotilojen putkisaneeraukset alusta loppuun.

Lue lisää putkisaneerauspalvelustamme ja pyydä maksuton arvio työn toteutuksesta! (linkki saneeraukseen)

Usein kysyttyjä kysymyksiä putkiremontista

Kysymys: Miten selvitän putkiremontin tarpeen?
Vastaus: Tilaa meiltä luotettava viemärikuvaus, jolla putkiston kunto voidaan selvittää ilman purkutöitä – säästät aikaa ja rahaa! Ostaessasi taloa tai asuntoa voimme toteuttaa viemärin kuvauksen myös kuntotarkastuksen yhteydessä, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Kysymys: Paljonko putkiremontti maksaa?
Vastaus: Aloitamme putkiremontin aina asiantuntevalla kartoituksella, jossa selvitetään putkiremontin laajuus, sekä arvioidaan remontin kesto ja kustannukset. Putkiremontin hinta on aina tapauskohtaista ja riippuu sekä remontin laajuudesta että kestosta. Saat kuitenkin aina rehellisen kustannusarvion ennen remontin aloitusta.

 

Kysymys: Miten putkiremonttiprosessi etenee?
Vastaus: Putkiremontti aloitetaan alkukartoituksella, jonka perusteella suunnittelemme putkiremontin työjärjestyksen vaihe vaiheelta, sekä arvioimme projektin keston. Tämän jälkeen alkaa itse putkiremontin toteutus. Pyrimme aina toteuttamaan putkiremontit ripeästi sovitussa aikataulussa ja mahdollisimman vähän sinua vaivaten. Putkiremontin jälkeen siivoamme jälkemme ja jätämme aina kohteen siistiin kuntoon, jotta sinä voit vain istahtaa alas nauttimaan huolettomasta elämästä hyväkuntoisen putkiston kanssa.

Kysymys: Kenet valitsen toteuttamaan putkiremonttini?
Vastaus: Putkiremontti on tärkeä remontti, joka vaikuttaa merkittävästi kiinteistön kuntoon ja arvoon, sekä asukkaiden terveyteen. Valitse siis aina koulutettu ammattilainen toteuttamaan putkiremonttisi! Me Putkipalvelu Vesimiehillä remontoimme putkistosi luotettavasti ja ammattitaidolla.