Putkityöt Tampere ja koko Pirkanmaa

Toteutamme monipuoliset putkityöt Tampereella ja koko Pirkanmaalla. Palveluvalikoimaamme kuuluvat putkistojen kuvaukset, huollot ja avaukset, putkiremontit sekä kokonaisvaltaiset putkistosaneerauksen. Lisäksi tarjoamme nopean ja ammattitaitoisen putkipäivystyksen vahingon tai ongelman yllättäessä.

Jätä putkityöt ammattilaisen osaaviin käsiin

Putkityöt kannattaa ottaa vakavasti, sillä pienikin vuoto voi vaurioittaa kodin rakenteita pitkäkestoisesti ja olla jopa terveydelle haitaksi. Ongelmat putkistoissa saattavat olla myös piileviä, eikä niitä välttämättä huomaa ennen kuin on liian myöhäistä.

Ammattitaitoinen putkimies osaa tutkia putkistot ja kartoittaa niiden ongelmat kokonaisvaltaisesti, sekä toteuttaa putkityön huolellisesti ja varmasti oikein. Me Vesimiehet toteutamme putkityöt tottuneella otteella ja huolellisesti.

Putkimiehemme kartoittavat tilanteesi ja arvioivat luotettavasti projektin suuruuden jo etukäteen. Putkitöiden toteutus tapahtuu siististi ja nopeasti – mahdollisimman vähän sinua vaivaten. Työnjälkemme on laadukasta sekä takaa pitkän ja huolettoman käyttöiän putkistoillesi.

Putkiremontit

Putkiremontti on useasti kiinteistön tärkein putkityö, ja ylipäätään tärkein korjauskohde. Mitä pidempään putkistojen remonttia viivästyttää, sitä suurempi riski on haitallisiin vesivahinkoihin, jotka voivat jo pienissä määrin vaurioittaa rakenteita pysyvästi ja aiheuttaa terveysongelmia.

Putkiremontilla on myös positiivinen vaikutus kiinteistön myyntitilanteessa; putkiremontti kasvattaa kiinteistön arvoa ja usein myös nopeuttaa myyntiprosessia.

Kartoitamme putkiston kunnon ja suunnittelemme putkiremontin laajuuden huolellisesti jo etukäteen, jotta remontti saadaan toteutettua sujuvasti ja kustannustehokkaasti. Pyrimme toteuttamaan remontit mahdollisimman vähän sinua vaivaten – siististi ja nopeasti.

Meillä on runsaasti kokemusta erilaajuisista putkiremonteista monenlaisissa kiinteistöissä. Voit aina luottaa laadukkaaseen työnjälkeemme ja siihen, että remontti toteutetaan sovitussa aikataulussa.

Pienempien putkitöiden lisäksi myös laajat putkistosaneeraukset

Toteutamme pienten kohteiden putkitöiden lisäksi myös suuretkin putkistosaneeraukset kaikenlaisiin kohteisiin ja käyttötarpeisiin. Toteutamme laadukkaat LVI-työt myös uudiskohteisiin.

Monesti saattaa olla kustannustehokkaampaa hoitaa koko putkisto kuntoon yhdellä saneerauksella. Emme kavahda suuriakaan saneerauskohteita, vaan toteutamme ammattitaidolla esimerkiksi kokonaisten kerrostalojen, tehtaiden ja tuotantotilojen putkistosaneeraukset.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille saneerattavasta kohteestasi – annamme maksuttomasti asiantuntevan arvion työn toteutuksesta!

Putkistojen huolto

Suosittelemme kuvauttamaan viemärit ja putkistot säännöllisesti, jotta ikäviltä yllätyksiltä sekä mahdollisesti suurilta ja kalliilta remonteilta vältyttäisiin. Putkistojen kuvaus säästää aikaa ja rahaa, sillä siten putkistojen kunto voidaan selvittää ilman purkutöitä. Putkistojen kuvauksella voidaan myös arvioida putkistojen tulevaa remonttitarvetta, jotta osaat varata remontin hyvissä ajoin, ennen ongelmatilanteita.

Aina ei kuitenkaan tarvitse edetä putkiremonttiin asti; tarjoamme viemärien ja putkistojen hellävaraista, mutta tehokasta aukaisua ja huuhtelua. Lisäksi toteutamme monipuoliset LVI-teknisten laitteiden huollot. Huollamme esimerkiksi hanat, wc-pöntöt, lattialämmitykset, pesukoneiden kytkennät ja vesijohtoverkostot – halutessasi kaikki kiinteistön putkityöt kerralla!