Putkiremontit ja -saneeraukset, Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaalla


Toteutamme putkiremontteja kaikenlaisiin kohteisiin ja käyttötarpeisiin. Osaamiseemme kuuluu myös kokonaisvaltaiset putkistosaneeraukset. Saneeraamme niin mökit, talot kuin tehtaatkin. Saneeraamme esimerkiksi käyttöveden, viemärit, patterilinjat ja prosessivedet. Suoritamme myös uudisrakennuksien LVI-työt kaikenkokoisiin kohteisiin.

 

Putkiremontit kotiin ja mökille sekä yrityskohteisiin

Teemme perinteiset kotitalouksien putkiremontit tasapuolisesti sekä omakotitaloihin ja mökkeihin että myös kerrostaloasuntoihin. Älä epäröi kysyä voimmeko remontoida sinun asuntosi putket. Neuvomme mielellämme lupa- ja vastuukysymyksissä.

Teemme tottuneella otteella myös kaikki yritysten ja yhteisöjen toimitilojen putkistojen remontit. Remontoimmme putket kaikenkokoisissa kioskeissa, toimistoissa ja muissa liiketiloissa.

 

Putkisaneeraukset suuriinkiin kohteisiin

Suuremmissa kohteissa voi olla kustannustehokkaampaa hoitaa koko kiinteistö kuntoon yhdellä saneerauksella. Emme kavahda suuriakaan saneerauskohteita vaan viemme projektit loppuun asti luotettavasti. Teemme putkisaneeraukset esimerkiksi kerrostaloihin, tehtaisiin ja tuotantotiloihin. Kerro meille saneerattavasta kohteesta, annamme asiantuntevan arvion projektin suuruudesta!

Putkiremontit ja putkisaneeraukset Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaalla