Putkipäivystys / LVI-päivystys

Putkipäivystys / LVI-päivystys, Tampere ja koko Pirkanmaa


Päivystävä putkimies

Päivystävä putkimies

Numerossa  045 2777 177

Päivystäjämme päivystää arkisin 16:00-07:00, sekä 24 tuntia vuorokaudessa viikonloppuisin ja pyhäpäivisin.

Putkipäivystys – apu on aina yhden soiton päässä

 

Putkivahingon tai -vuodon sattuessa, älä panikoi tai ryhdy sankariksi. Ota aina ensin yhteys päivystysnumeroomme, jossa päivystävä putkimies kertoo, miten tilanteessa pitää toimia. Samasta numerosta saat kutsuttua putkimiehen paikan päälle korjaamaan ongelman ja mimimoimaan vahingot. Nopea toiminta säästää aikaa ja huomattavia summia rahaa. 

Teemme päivystystöinä esimerkiksi viemäritukosten avaukset, vuotojen paikkaukset ja jäätyneiden putkien sulatukset, sekä hanojen ja vesikalusteiden korjaukset. Kotitalouksien putkimieskäynnit kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Vesimiesten putkipäivystys palvelee Tampereella ja lähikunnissa – tarvittaessa koko Pirkanmaan alueella.

 

LVI-päivystys – 24h vuorokaudessa

 

Päivystämme myös LVI-huollon tehtävissä. Ratkaisemme pienten tukosten ja vuotojen lisäksi myös kaikki laajemmat putkialan ongelmat. Kun vahinko sattuu ja vedet vuotavat – tai eivät liiku lainkaan – ei ole aikaa jäädä odottamaan seuraavaa arkiaamua. Tartu heti puhelimeen ja soita päivystäjällemme!

Ammattilainen kannattaa kutsua paikalle aina, vaikka vain epäilisit ongelmaa putkistossa – oli kyseessä pieni tai suuri ongelma. Asiantunteva LVI-alan ammattilainen osaa kokemuksellaan havaita piilevät viat ja ennakoida riskit, ennen kun suurempaa vahinkoa tapahtuu. Vesimiesten LVI-päivystys vastaa myös kysymyksiisi, jos vielä epäröit, tarvitsetko ammattilaisen apua.