LVI-työt Tampere ja Pirkanmaa

Toteutamme monipuoliset LVI-työt kaikenlaisiin kohteisiin ja käyttötarpeisiin. Suoritamme LVI-töitä niin käytössä oleviin, remontoitaviin kuin myös uudisrakennuksen kohteisiin.

Olemme monipuolinen putkiliike, joka palvelee sinua Tampereella ja koko muun Pirkanmaan alueella. Meille tärkeää on ensiluokkaisen laadukas työnjälki ja asiakaslähtöinen palvelu.

Pyrimme ennaltaehkäisemään ikäviä ja suuria yllätyksiä huolellisilla kuvaus-, huolto- ja asennuspalveluillamme, sekä toteuttamaan remonteilla ja saneerauksilla laadukkaita ja pitkäikäisiä lopputuloksia. Neuvomme sinua mielellämme myös lupa- ja vastuukysymyksissä, sekä teemme luotettavat kartoitukset putkistojesi kunnosta ja mahdollisesta remonttitarpeesta.

Meille mikään putkialan ongelma ei ole liian pieni tai suuri!

Kaikki LVI-työt kokonaisvaltaisesti niin pieniin kuin suuriin kohteisiin

Täyden palvelun LVI-asiantuntijana teemme kaikki lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien työt asennuksista huoltoihin, sekä päivystämme ongelmatilanteiden varalta 24 tuntia vuorokaudessa. Toteutamme myös ikäviä yllätyksiä ehkäiseviä LVI-teknisten tuotteiden sekä putkistojen kuvauksia ja kuntokartoituksia.

Toteutamme työmme aina sovitussa aikataulussa – siististi ja ripeästi. Huollamme ja asennamme LVI-tekniset tuotteet huolellisesti, pyrkien mahdollisimman laadukkaaseen ja pitkäikäiseen lopputulokseen. Siivoamme myös aina työmme jäljet kohteestasi.

LVI-asennukset

Asennamme, vaihdamme ja lisäämme kaikkia LVI-teknisiä tuotteita.

  • Hanojen, wc-istuimien ja muiden vesikalusteiden vaihdot ja asennukset
  • Pattereiden ja pattereiden venttiilien vaihdot ja asennukset
  • Uusien vesipisteiden ja lämpöpatterien asennukset

LVI-huollot

Suoritamme niin pienet kuin suuretkin LVI-alan huoltotyöt.

  • Hanojen, wc-istuimien ja muiden vesikalusteiden huoltotyöt
  • Vesijohto- tai lämmitysverkon huoltotyöt
  • Lattialämmityksen ja lämmönsiirtimien huoltotyöt
  • Pesukoneiden kytkennät

LVI-päivystys

Vuotava hana, tulviva wc-istuin tai muu hajonnut vesikaluste? Ei hätää, putkipäivystyksemme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa!

Putkivahingon tai -vuodon sattuessa ei kannata panikoida tai ryhtyä sankariksi. Ota aina ensin yhteys päivystysnumeroomme, jossa päivystävä putkimiehemme kertoo, miten tilanteessa pitää toimia. Tarvittaessa putkimiehemme saapuu paikan päälle korjaamaan ongelman ja minimoimaan vahingot. Nopea toiminta säästää aikaa ja huomattavia summia rahaa.

Apu on aina vain yhden puhelun päässä – älä epäröi vaan soita numeroon 045 2777 177.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Putkityöt: Putkistojen kuvaukset, huollot ja avaukset asiakaslähtöisesti kaikenlaisiin kohteisiin.
Putkiremontit: Huolellisesti suunnitellut putkiremontit laadukkaalla ja pitkäikäisellä lopputuloksella.
Putkistosaneeraukset: Kokonaisvaltaiset putkistosaneeraukset ammattitaitoisesti suuriinkin kohteisiin.
Viemärityöt: Viemäreiden aukaisut, huuhtelut ja kuvaukset putkia vahingoittamatta.

Ota yhteyttä

Haluatko varmistaa LVI-teknisten tuotteidesi kunnon? Kaipaatko uutta ilmettä kylpyhuoneeseesi? Pitäisikö rikkinäinen vesikaluste vaihtaa tai vuotava hana paikata?

Kerro meille työkohteestasi, joka tarvitsee LVI-alan asiantuntijaa. Neuvomme mielellämme LVI-töihin liittyvissä asioissa ja annamme maksuttomasti asiantuntevan arvion työn toteutuksesta!