LVI-asennus


Laadukkaat LVI-asennustyöt Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella

Täyden palvelun LVI-asiantuntijana asennamme, vaihdamme ja lisäämme kaikkia LVI-teknisiä tuotteita. Asianmukaisella ja huolellisella asennuksella voidaan parhaimmillaan ennaltaehkäistä ikäviä ja suuria yllätyksiä.

Meille kaikkein tärkeintä onkin laadukas työnjälki, yhdistettynä asiakaslähtöiseen palveluun.
Palvelemme Pirkanmaan alueella niin pienissä kuin suurissa putkialan ongelmissa.

Monipuoliset LVI-asennukset kaikenlaisiin kohteisiin

Toteutamme vankalla kokemuksella esimerkiksi:

  • Hanojen, wc-istuimien ja muiden vesikalusteiden vaihdot ja asennukset
  • Pattereiden ja pattereiden venttiilien vaihdot ja asennukset
  • Uusien vesipisteiden ja lämpöpatterien asennukset

Toteutamme työmme aina sovitussa aikataulussa – siististi ja ripeästi. Asennamme LVI-tekniset tuotteet huolellisesti, pyrkien mahdollisimman laadukkaaseen ja pitkäikäiseen lopputulokseen. Siivoamme myös aina työmme jäljet kohteestasi.

Neuvomme sinua mielellämme myös lupa- ja vastuukysymyksissä, sekä teemme luotettavat kartoitukset LVI-teknisten laitteittesi ja putkistojesi kunnosta, sekä mahdollisesta huoltotarpeesta.

Kokonaisvaltaiset LVI-palvelut saman katon alta

Tarjoamme kokonaisvaltaiset LVI- ja putkityöt asennuksista huoltoihin, putkistojen kuvauksiin ja LVI-päivystykseen. Tarjoamme asiakaslähtöistä palvelua, jonka tavoitteena on ehkäistä ikäviä yllätyksiä sekä toteuttaa mahdollisimman huolettomia ja pitkäikäisiä ratkaisuja.

LVI-huollot

Suoritamme sekä itse asentamiimme että muiden asentamiin LVI-teknisiin tuotteisiin niin pienet kuin suuretkin huoltotyöt, kuten:

  • Hanojen, wc-istuimien ja muiden vesikalusteiden huoltotyöt
  • Vesijohto- tai lämmitysverkon huoltotyöt
  • Lattialämmityksen ja lämmönsiirtimien huoltotyöt
  • Pesukoneiden kytkennät

LVI-päivystys

Toisinaan kaikesta huolimatta putkistoissa ilmenee ongelmia. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä putkipäivystyksemme palvelee 24 tuntia vuorokaudessa! Oli kyseessä sitten vuotava hana, tulviva wc-istuin tai muu hajonnut vesikaluste – ratkaisemme ongelmasi tuota pikaa.

Putkivahingon tai -vuodon sattuessa ei kannata panikoida tai ryhtyä sankariksi. Ota aina ensin yhteys päivystysnumeroomme, jossa päivystävä putkimiehemme kertoo, miten tilanteessa pitää toimia. Tarvittaessa putkimiehemme saapuu paikan päälle korjaamaan ongelman ja minimoimaan vahingot. Nopea toiminta säästää aikaa ja huomattavia summia rahaa.

Apu on aina vain yhden puhelun päässä – älä epäröi vaan soita numeroon 045 2777 177.

Luota asiantuntijaan LVI-asennuksissasi

LVI-alan töissä kannattaa luottaa asiantuntijaan. Huolellisesti ja asianmukaisesti asennetut LVI- tekniset tuotteet säästävät sinulta ikäviltä ja kalliilta yllätyksiltä.

Haluatko varmistaa LVI-teknisten tuotteidesi kunnon? Kaipaatko uutta ilmettä kylpyhuoneeseesi? Pitäisikö rikkinäinen vesikaluste vaihtaa tai vuotava hana paikata?

Kerro meille työkohteestasi, joka tarvitsee LVI-alan asiantuntijaa. Neuvomme mielellämme LVI-töihin liittyvissä asioissa ja annamme maksuttomasti asiantuntevan arvion työn toteutuksesta!

Tutustu myös muihin palveluihimme:

Putkityöt: Putkistojen kuvaukset, huollot ja avaukset asiakaslähtöisesti kaikenlaisiin kohteisiin.

Putkiremontit: Huolellisesti suunnitellut putkiremontit laadukkaalla ja pitkäikäisellä lopputuloksella.

Putkistosaneeraukset: Kokonaisvaltaiset putkistosaneeraukset ammattitaitoisesti suuriinkin kohteisiin.

Viemärityöt: Viemäreiden aukaisut, huuhtelut ja kuvaukset putkia vahingoittamatta.

LVI-asennus pieniin ja suuriin kohteisiin